icon

Bestilling

Bestilling

Hvad er fordelene ved at bestille insektnet hos ripoinsektsnat.dk?

Ved at bestille RIPO International -insektnet online sparer du tid og penge uden, at du behøver at søge og ringe efter professionelle installatører. Det tager kun et par minutter at tage de nødvendige mål og afgive en ordre. Vi fremstiller de produkter, du har brug for, efter de nøjagtige mål. De fleste RIPO International -kunder har selv installeret nettne.

Hvad er produktionstiden for insektnet?

Produktionen af RIPO International - insektnet tager op til 7 arbejdsdage efter, at ordren er indført i produktionsplanen.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke ved, om produktet passer til mine vinduer eller døre?

Du kan stille spørgsmål direkte via chatten på denne hjemmeside på hverdage kl. 8:00-16:00 eller sende os en forespørgsel til online@ripo.lv eller via kontaktformularen. Du kan vedhæfte billeder af dine vinduer eller døre og sende dem til os. Vi vil meget gerne hjælpe dig.

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge?
Du kan vælge at betale med kreditkort eller andre sikre betalingsmetoder, der tilbydes på denne hjemmeside.
Icon delivery

Levering

Levering

Hvor hurtigt vil jeg modtage min ordre?

Efter du har foretaget bestillingen, har du 24 timer tid til at kontrollere, om de bestilte mål er korrekte. Efter 1 dag starter vi produktionen af din ordre. Produktionen af RIPO International -insektnettene tager op til 7 arbejdsdage efter, at ordren er indført i produktionsplanen. Det tager yderligere 1-5 hverdage at levere ordren til din adresse. Den nøjagtige leveringstid afhænger af dit land og din adresse. Efter at produktionen af din ordre er afsluttet, sender vi dig en meddelelse, når forsendelsen er overgivet til fragtmanden. Det tager i alt ca. 10-15 dage at modtage din ordre.

Hvad er leveringsmulighederne?

Du vil blive tilbudt at få din ordre leveret til din adresse gennem en af vores leveringspartnere (DPD eller DB Schenker), afhængig af det bestilte produkt og forsendelsens størrelse.

Hvad skal jeg gøre, hvis min leverede ordre er beskadiget?

Det er vigtigt at tjekke emballagen, når du modtager forsendelsen. Hvis pakken eller produktet er beskadiget, skal skaden noteres i kurerens leveringsbekræftelse. Hvis varerne i pakken er beskadigede eller ikke svarer til de bestilte produkter, bedes du skrive til online@ripo.lv og vedhæfte billeder af produktet og dets emballage. Du kan også bruge kontaktformularen. Vi vil gennemgå din anmodning og kontakte dig vedrørende yderligere handling.

icon fitting

Installation

Installation

Skal jeg selv installere insektnettene, eller skal jeg bede en altmuligmand om hjælp?

RIPO International -insektnettene har en enkel konstruktion og er fremstillet til hurtig montering. Du behøver ikke selv at tilskære profiler eller bruge tid på at samle produktet. Installation af RIPO International -insektnet bør være rimelig let for alle med grundlæggende håndværksfærdigheder. Det er vores erfaring, at de fleste af vores kunder gør det selv ved at følge vores medfølgende instruktioner, og de behøver ikke at bruge tid på at søge efter professionelle tjenester eller betale ekstra for det. Hvis du stadig er usikker, så anbefaler vi at spørge en lokal håndværker om hjælp.

På hvilken type vinduer og døre kan jeg montere insektnet?

Der findes forskellige typer vinduer og døre, som du kan montere med insektnet. Den største forskel er, om vinduet åbnes indad (europæisk type) eller udad (skandinavisk type). Rulleinsektnet er en universel løsning til alle typer vinduer (kan monteres i modsat retning af vinduesåbningen). Insektnet i vinduesrammen er velegnet til vinduer, der åbnes indad (monteres på den ydre vinduesramme). Insektnetdøre er den bedste løsning til svingdøre (som monteres og åbnes i modsat retning af døråbningen).

Hvor lang tid tager det at installere insektnet?

Efter vores vurdering tager det i gennemsnit 15-20 minutter at installere rulleinsektnet. Insektnet i ramme kan monteres på 1-5 minutter. Insektnet til svingdør tager ca. 15-20 minutter. Disse tider er omtrentlige og kan variere afhængigt af dine færdigheder.

Hvilke værktøjer skal jeg bruge til at installere insektnet?

Til installation af rullenet eller netdøre skal du bruge en elektrisk eller manuel skruetrækker og et 2,5 mm bor. Til montering af insektnet i ramme behøver du kun en manuel skruetrækker til at skrue 4 kroge i rammen, efter at produktet er pakket ud.

Icon cleaning

Vedligeholdelse og rengøring

Vedligeholdelse og rengøring

Hvor holdbare er insektnettene?

Sammenlignet med selvklæbende insektnet er RIPO International -insektnet lavet af rammer af en holdbar aluminiumskonstruktion, som er ergonomiske, nemme at bruge og holder i mange år, hvis de ikke udsættes for ydre fysiske skader. Selve insektnettene kan ikke modstå hårdt fysisk pres, fordi de er lavet af et tyndt stof. De mest almindelige tilfælde, hvor net bliver beskadigede, er, når mennesker eller kæledyr ikke bemærker insektnettet. Vi anbefaler, at du nøje overvejer, hvor du vil installere insektnet. Du kan sætte et specielt klistermærke på nettet for at gøre det lettere at se. Til insektnetdøre i huse med kæledyr anbefaler vi, at du vælger en speciel dyrenet i den nederste del af døren. Den er lavet i ekstra slidstærkt materiale, så kæledyret bedre kan se nettet og nettet bedre kan modstå kæledyrets kløer. Men selv dyrenettet kan ikke modstå det høje pres fra store kæledyr og kan blive løsrevet eller skubbet ud af rammen.

Skal jeg fjerne insektnettet i vinterhalvåret?

Vores kunders erfaring er, at der ikke er noget særligt behov for at fjerne insektnettene om vinteren, undtagen hvis de bliver direkte udsat for ekstrem vind, sne eller is, hvilket kan medføre, at de bliver mindre fleksible.

Hvor ofte skal jeg rengøre insektnettene?

Med tiden kan der samle sig støv og andet snavs på insektnettene, så de skal rengøres regelmæssigt. Vi anbefaler at rengøre insektnet mindst én gang hvert halve år, hvis du bor i en by, forstad eller i et miljø med forholdsvis ren luft. I landdistrikter med eksponering for ukrudtsbekæmpelsesmidler eller gødning eller andre støvede områder anbefales mindst én gang hver tredje måned.

Hvad er den bedste måde at rengøre insektnettene på?

Insektnet er diskrete og elegante, men hvis de bliver snavsede, kan det blive synligt. Det bedste du kan gøre er regelmæssigt at rense insektnet for støv med en støvsuger.

Hvad skal jeg gøre, hvis nettet er blevet skubbet ud af rammen eller bliver beskadiget?

Eftersom insektnettet er lavet af tyndt stof, er der risiko for utilsigtet skade. Den hurtigste løsning er at købe et net med et reparationssæt og selv udskifte det eller bede en lokal altmuligmand om at hjælpe dig.