Hvad sker der, når du bestiller insektnet fra RIPO International?

Her kan du få et indblik i, hvordan din ordre behandles, og hvad der egentlig sker bag kulisserne.

Ripo International

Hvordan kan du kontakte RIPO International?

Uanset om du stiller dit spørgsmål på hjemmesiden eller skriver til online@ripo.lv eller udfylder vores kontaktformular, vil vi svare dig så hurtigt som muligt i vores åbningstid 08:00-16:00. Vi vil med glæde chatte med dig på dit modersmål ved hjælp af en oversættelsesapp. Hvis du taler engelsk, hjælper vi dig gerne via opkald på telefonnummer + 371 28 736 002. Du kan altid sende os dine billeder via Whatsapp af, hvor du ønsker at montere et insektnet, så kan vi hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning eller hjælpe dig med at tage de rette mål.

Hvordan behandles din ordre?

Når du har foretaget en bestilling, vil vores system automatisk sende dig produktskitsen, som viser de bestilte produkter og mål. Hvis du noterer fejl i målene eller produktkonfigurationen, har du 24 timer til at bede os om at ændre din ordre, før vi sætter din ordre i produktion. Vi vil hjælpe dig med at foretage de nødvendige ændringer og forny din ordre. Hvis du fortryder din ordre inden for 24 timer, refunderer vi det samlede beløb for din ordre.
ordre
Service
produktion
Ripo International produktion
produktion

Hvordan produceres din ordre?

  • 24 timer efter modtagelsen af din ordre, giver vi alle oplysningerne til vores produktionsteam.
  • Vi fremstiller dit produkt, så det allerede er færdigmonteret. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at tilskære profilerne og ikke behøver specifikt værktøj for at samle dem.
  • I produktionsprocessen til insektnet i ramme og døre anvender vi ekstruderet rammeteknologi, hvor profilhjørnerne er meget stærke og produkterne vil have en lang levetid.
  • Rulleinsektnet fremstilles samlet af førsteklasses aluminiumsprofiler og kassetter, som er kompakte i størrelser og udseende.

Hvordan pakkes og leveres din ordre?

  • Når produktionsprocessen er afsluttet, pakkes din ordre omhyggeligt, så den ikke beskadiges under forsendelsen.
  • Produkter i små størrelser såsom rulleinsektnet pakkes delvist adskilt (beholdere er ikke fastgjort til rullekassetten), så pakken er mindre end færdigmonterede insektnet i rammer og døre.
  • Vi ringer til leveringsfirmaet, når pakken er klar til levering. Vi vil underrette dig ved at sende besked, når din ordre er blevet sendt fra vores lager.
ripo ordre
deliver
Insektnet

Hvad sker der efter, at din ordre ankommer?

  • Når din ordre ankommer, skal du kontrollere pakken for eventuelle skader under transporten. Du kan læse HER, hvad du skal gøre i sådanne tilfælde
  • Udpakning og installation kan starte. Installation af insektnet tager cirka 5-20 minutter.
  • I tilfælde af problemer eller hvis du har spørgsmål, er vi være klar til at hjælpe dig

Du er meget velkommen til at give feedback HER. Vores kunders mening er vigtig for os, så vi løbende kan forbedre RIPO-produkter og tjenester

Tid til at nyde frisk luft uden irriterende insekter!

Ingen grund til at tøve. Du kan begynde at nyde en god nats søvn, fluefrie middage og en brise af frisk luft med det samme.